Walne Zebranie Sprawozdawczo-wyborcze w dniu 5 marca 2016

Rada Armatorska postanowiła zwołać Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze członków SAJ na sobotę 5 marca. Poniżej zawiadomienie.

Zaproszenie na Walne Zgromadzenie Sprawozdawczo-Wyborcze Stowarzyszenia Armatorów Jachtowych w dniu 5 marca 2016 r.

Rada Armatorska Stowarzyszenia Armatorów Jachtowych zaprasza wszystkich członków na Walne Zgromadzenie Sprawozdawczo-Wyborcze, które odbędzie się w siedzibie JKM NEPTUN Gdańsk ul. Przełom 10 w dniu: 5 marca 2016 r. (sobota) o godz. 12:00 w I terminie lub o godz. 12:30 w II terminie.

Proponowany program Walnego Zgromadzenia przedstawia się następująco:

Rada Armatorska SAJ 3 lutego 2016

Po zakończeniu Zgromadzenia planujemy spotkanie integracyjne członków SAJ w siedzibie JKM NEPTUN. Planowany jest skromny gorący posiłek. Uwaga: napoje o wyższej procentowości od zera uczestnicy spotkania załatwiają we własnym zakresie. Informujemy, że istnieje możliwość zarezerwowania sobie noclegu (pokoje 2- i 4-osobowe cena od 35 do 50 zł netto od osoby), w JABO: http://jabo.dobrynocleg.pl/, ul. Przełom 1 tel. 58 304 22 26 – odległość ok. 400 m od Neptuna, koło pętli autobusu 111 jadącego z Dworca PKP.

ZE WZGLĘDU NA KONIECZNOŚĆ ZAMÓWIENIA CATERINGU BARDZO PROSIMY O POTWIERDZENIE OBECNOŚCI NA SPOTKANIU MAILEM NA ADRES SKARBNIKA gedanuspl@gmail.com NAJPÓŹNIEJ DO DNIA 26 LUTEGO!!!

Rada Armatorska SAJ

Poprzedni miesiącluty 2016Następny miesiąc